raqpid gaz
Detectuare gaz - Instalare (montare) detectoare de gaz
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** Noi obligatii pentru cei care folosesc centrale termice pe baza de gaze pentru incalzirea locuintelor.
De la 1 Ianuarie 2008, daca centrala termica este montata intr-o camera cu geamuri termopan, proprietarii trebuie sa monteze in apartamente un aparat de detectare a gazelor.
Firma noastra se ocupa cu montarea de detectaore de gaz Seitron (Italia) si SigurGaz. Potrivit reprezentantilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale, aceasta decizie a fost adoptata pentru a evita eventualele accidente care s-ar putea produce in cazul unor scurgeri de gaze naturale.
Autoritstile spun ca montarea detectoarelor de gaze reprezinta o actiune de securitate personala a celor care au centrale termice. Costul unui detector variaza, in functie de dotarile pe care le au aparatele, intre 50 si 100 de euro + manopera montaj.
De instalarea acestor aparate se vor ocupa numai societati autorizate de ANRGN.
Centralele de apartament nu mai primesc autorizatie de fucnctionare periodica (VTP) fara detector de gaz. Deasemenea Distrigaz Sud cere obligatoriu montarea de detector de gaz altfel, la verificarea periodica, RISCATI sisteaza alimentarea cu gaz in casa dumneavoastra.

Instalare (montare) detectoare de gaz

Detectoare de gaz

Instalare detectoare gaz
Instalare, montare aragaz
Reparatii instalatii gaz
Executam instalatii gaz
Gauri in beton
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** ** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
Tel: 0762 995 458
E-mail: rapid_gaz@yahoo.com

Taguri: Instalare, montare aragaz Instalare detectoare gaz Reparatii instalatii gaz Executam instalatii de gaz Gauri in beton Introducerea gazelor naturale Modificarea instalatiilor de gaz natural Contract de furnizare a gazului natural Autorizarea I.S.C.I.R. Drepturi si obligatii

Instalare detectoare gaz | Instalare, montare aragaz | Reparatii instalatii gaz | Executam instalatii de gaz | Gauri in beton

Montare aragaz Instalare etectoare de gaz Gauri in beton, profesional Instalatii de gaz si renominalizarea acestora

Pana la data de au accessat site-ul 17330 de vizitatori.